2009. október 23., péntek

,,Találni csak ott lehet, ahol van...''

A hazai blog scene felkapta Botos Kati néni (sic!) témáját, pro és kontra is olvashatunk bőven bejegyzéseket. Az egyik konzervportál volt kedves belinkelni a Klub Rádió műsorát, ahol Orosz József megizzasztja a ,,holdudvar gyalogját''.

Itt van, felrakták már a beszélgetést a Klubrádióban. Az utolsó harmadhoz mész a gombbal,ott kezdődik.

Itt folytatódik a reklám és a hirek után


Nem tudjuk megállni, hogy kedvenc részeinket a figyelmetekbe ajánljuk:

Klub Rádió – KONTRA (Orosz József)

22:30 – Fröcsögő gyűlöletről nem volt szó! (Kati néni – (sic!))
23:20 – Nem szeretem hogyha valamit magyaráznom kell, amit ügyes összevágással feltesznek. Mindig a kabátlopás esete marad meg. (Kati néni)
24:00 – Abban mindnyájan egyetérthetünk, hogy az 50-es évek kormánya Nemzetellenes volt… elképzelhető az is, hogy a közelmúlt kormányainak vannak nemzetellenes lépései, amit én úgy gondolok hogy az… (Kati néni) (munka, környezet, reáltőke vonatkozásában próbálkozik egy kényszeredett magyarázkodással)
25:40 – Ütött Az igazság órája: ,,nem szeretnék politizálni, de a 2002 utáni kormányra gondolok leginkább. ’’ (Kati néni)
27:20 – kicsit elveszti a fejét :D ,,nem szeretnék kiabálni’’
II.
07:40 – ,,a LÓFASZT, hogyan tartozik a gazdaságtörténethez?’’ (Orosz József) - ez a rész a szerkesztőség kedvence. Majd kiderül hogy semminek semmi köze semmihez.
09:25 - ,,ne haragudjon kedves barátom – mondja Orosznak a prof. asszony’’. Majd a kommunikációs aspektusát feszegeti az órai énekórának. ,,Az hogy én sokoldalú személyiségként adom át az ismereteket, azzal mi a baj?’’. Itt Orosz nem bírja, felröhög. Óriási.
11:20 – Hoppá: ,,A Kodály történetet anekdotaként adtam elő. ’’ (Kati néni)
14:20 – ,,Kedves barátom! (sic!) Nem fogom venni a fáradtságot, hogy megnézzem saját magamat a Youtube-on, mert nem vagyok olyan szép látvány…’’ (Kati néni)